Recepten voor aardappelbijgerechten
Aardappelpuree: Een van de meest klassieke aardappelbijgerechten, aardappelpuree is een publiekstrekker. Om ze te maken, schilt u de aardappelen en snijdt u ze in blokjes voordat u ze in gezouten water kookt tot ze zacht zijn. Pureer de aardappelen met boter, room, zout en peper voordat je ze serveert. Fried Potato Wedges: Probeer gebakken aardappelpartjes voor een knapperig bijgerecht waar iedereen van houdt. Snijd je aardappelen in partjes voordat je ze in olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper gooit.
Bak of bak de wedges vervolgens goudbruin en knapperig. Aardappelpannenkoekjes: Aardappelpannenkoekjes zijn een geweldige manier om overgebleven aardappelpuree of gekookte aardappelen op te maken! Meng eenvoudig gekookte aardappelen met eieren en gehakte ui voordat u kleine pasteitjes vormt en deze in olie bakt. Serveer met appelmoes of zure room voor een extra smaakkick. Geroosterde Aardappelen: Geroosterde aardappelen zijn een heerlijke manier om van deze zetmeelrijke groente te genieten! Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes voordat je ze in olijfolie, knoflookpoeder, oregano, tijmblaadjes, zout en peper gooit. Verdeel het mengsel op een bakplaat voordat je het 25 minuten in de oven op 425 graden Fahrenheit bakt - of tot het goudbruin is!
Klassieke aardappelpuree
Aardappelpuree is een klassiek bijgerecht waar iedereen van houdt. Ze zijn romig, hartig en gewoonweg heerlijk! Het enige wat je nodig hebt zijn wat aardappelen, boter, melk (of room), zout en peper. Om de aardappelpuree extra smaakvol te maken, kun je knoflookpoeder, uienpoeder of kruiden zoals peterselie of tijm toevoegen. Zodra uw aardappelpuree klaar is en klaar om te serveren, kunt u ze beleggen met gesmolten boter, kaas, knapperige spekblokjes of zelfs bieslook voor een extra smaakboost.