ThuisDesserts

Desserts voor die speciale lunches met goede vrienden!

Af en toe is het leuk om met goede vrienden een bijzondere lunch te nuttigen. Het is een tijd om feest te vieren, bij te praten en te genieten van elkaars gezelschap. En wat is een betere manier om de dag af te sluiten dan met een heerlijk dessert? Of je nu op zoek bent naar iets zoets en eenvoudigs of iets uitgebreiders, er is geen tekort aan desserts om uit te kiezen voor die speciale lunches met vrienden. Van taarten tot koekjes tot ijs, deze desserts zullen u en uw vrienden zeker tevreden stellen. Hier zijn enkele van de beste desserts voor speciale lunches met goede vrienden.

Tips voor het bereiden van het perfecte dessert

Het bereiden van het perfecte dessert voor je lunch met vrienden kan lastig zijn. Om ervoor te zorgen dat jij en je vrienden een heerlijke ervaring hebben, zijn er een paar tips waarmee je rekening moet houden bij het bereiden van je desserts. Houd eerst rekening met ieders voorkeuren. Als je weet dat een van je vrienden allergisch is voor pinda's, kun je het beste geen desserts maken die noten bevatten. Ten tweede: zorg ervoor dat u vooruit plant, zodat u voldoende tijd heeft om het dessert te bereiden en vergeet eventuele ingrediënten niet die u van tevoren moet kopen. Ten derde: vergeet de presentatie niet! Door het dessert op een esthetisch verantwoorde manier te presenteren, ontstaat er een plezierige sfeer voor de hele groep. Overweeg ten slotte om meerdere desserts te maken als sommige van je vrienden veganist zijn of een speciaal dieet volgen: op deze manier kan iedereen samen van dezelfde maaltijd genieten zonder zich buitengesloten te voelen!

Creatieve desserts voor avontuurlijke mensen

! Als je een beetje avontuurlijk bent en wat extra tijd hebt, waarom probeer je dan niet iets creatiefs? Een no-bake cheesecake kan bijvoorbeeld van tevoren worden gemaakt en heeft slechts een paar ingrediënten nodig. Als je op zoek bent naar iets met meer pit, waarom probeer je dan niet je eigen ijssandwiches te maken? Of als je er helemaal voor wilt gaan, waarom maak je dan niet een taart- of cupcakeboeket? Er zijn zoveel mogelijkheden als het gaat om creatieve desserts – de enige beperking is je fantasie.

Desserts Ideeën voor de lunch
Grasshopper Pie

Het recept Grasshopper Pie kan worden gemaakt in ongeveer 30 minuten. Dit recept is voor 8 personen. Voor 84 cent per portie dit recept dekking 3% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Een deel van dit gerecht bevat ongeveer 2G eiwit, 17g vet, en in totaal 315 calorieën. Veel mensen maakten dit recept, en 536 zouden zeggen dat het de plek raakte. Dit recept is typisch voor de Europese keuken. Dit recept van Taste of Home vereist boter, chocolade wafer kruimels, heldere crème de cacao en marshmallows. Alles bij elkaar genomen, besloten we dit recept verdient een spoonacular score van 13%. Deze score is niet zo geweldig. Vergelijkbare recepten zijn: Dairy-Free Mint Chip Ice Cream Pie (ook bekend als Grasshopper Pie), Grasshopper Pie + 15 Geen Fruit Taart Desserts, en Grasshopper Pie.

Pompoenpuddingdesserts

Pompoenpuddingdesserts duren van begin tot eind ongeveer 10 minuten. Voor $ 1,43 per portie dekt dit recept 13% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Op je figuur letten? Dit glutenvrije recept bevat 275 calorieën, 5 g eiwit en 4 g vet per portie. Dit recept is voor 2 personen. 1 persoon vond dit recept heerlijk en bevredigend. Als je pompoen, gemalen kaneel, chocoladepuddingmix en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 52%, wat solide is. Soortgelijke recepten zijn Paashaaspuddingdesserts, Pompoendesserts: Pompoenroomsoesjes en Romige Rijstpudding met Butterscotchsaus – Het Huwelijk van Twee Perfecte Desserts.

Ijzige cranberrydesserts

Het recept Frosty Cranberry Desserts kan in ongeveer 10 minuten worden gemaakt. Op je figuur letten? Dit glutenvrije en zuivelvrije recept bevat 261 calorieën, 3 g eiwit en 7 g vet per portie. Voor 85 cent per portie dekt dit recept 3% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept is voor 3 personen. Als je banaan, ananas-hapjes in een snackformaat, cranberrysaus met hele bessen en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. 1 persoon vond dit recept lekker en bevredigend. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 16%, wat niet zo verbazingwekkend is. Soortgelijke recepten zijn onder meer Frosty Cranberry Salad, Frosty Cranberry Pie en Frosty Cranberry Salad Cups.

Twee carnavalsdesserts

Twee Carnavalsdesserts zijn wellicht een goed recept om uw hor d'oeuvre-collectie uit te breiden. Dit recept is voor 10 personen. Let je op je figuur? Dit lacto ovo-vegetarische recept bevat 370 calorieën, 4 g eiwit en 25 g vet per portie. Voor $ 2,01 per portie dekt dit recept 6% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept is geliefd bij 1 foodies en koks. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 1 uur en 25 minuten. Voor dit recept van Foodnetwork heb je vanillesuiker, olijfolie, eidooiers en bloem nodig. Met een lepelscore van 36% is dit gerecht behoorlijk slecht. Als je dit recept lekker vindt, hou je misschien ook van recepten als Carnavalstaart, Carnaval-rijstbeignets en Carnaval-karamelappels.

Aardbei-Rabarber Crème Dessert

Aardbei-Rabarber crème Dessert kan een goed recept om uw dessert recept doos uit te breiden. Naar je figuur kijken? Dit lacto ovo vegetarische recept heeft 587 calorieën, 6g eiwit, en 38g vet per portie. Dit recept bestaat uit 12. Voor $1.34 per portie dit recept dekking 10% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Als je suiker, meel, maïszetmeel en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. 1 persoon was onder de indruk van dit recept. Het wordt u aangeboden door Taste Of Home. Van de bereiding tot het bord, dit recept duurt ongeveer 1 uur en 5 minuten. Rekening houdend met alle factoren, dit recept verdient een spoonacular score van 23%, wat nogal slecht is. Vergelijkbare recepten zijn: Aardbei Rabarber Dessert Bars, Verse Aardbei Rabarber Compote Dessert, en Aardbei Rabarber Coulis (Dessertsoep).

Aardbei Dessert Soep

Aardbeien Dessertsoep is misschien een goed recept om je hor d ' oeuvre receptdoos uit te breiden. Naar je figuur kijken? Dit glutenvrije en lacto ovo vegetarische recept heeft 193 calorieën, 3G eiwit, en 3g vet per portie. Dit recept is voor 7 personen. Voor 72 cent per portie dit recept dekking 5% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Het is perfect voor Moederdag. 29 mensen hebben dit recept geprobeerd en leuk gevonden. Het wordt u aangeboden door Taste Of Home. Ga naar de winkel en pak suiker, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel en een paar andere dingen om het vandaag te maken. Van de bereiding tot het bord duurt dit recept ongeveer 20 minuten. Alles bij elkaar genomen, besloten we dit recept verdient een spoonacular score van 33%. Deze score is niet zo uitstekend. Vergelijkbare recepten zijn: Geroosterde Aardbei Dessertsoep, Geprinte Aardbei Dessertsoep, en Aardbei Rabarber Coulis (Dessertsoep).

Aardbeienmeringuedesserts

Strawberry Meringue Desserts is een glutenvrij bijgerecht. Dit recept serveert 12 personen en kost $ 1,13 per portie. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 4 gram eiwit, 22 gram vet en in totaal 438 calorieën. Het zal een hit zijn op uw Moederdag-evenement. 1 persoon vond dit recept smaakvol en bevredigend. Een mengsel van vanille-extract, aardbeien, halfzoete chocoladestukjes en een handvol andere ingrediënten is voldoende om dit recept zo lekker te maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 1 uur en 30 minuten. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 22%, wat nogal slecht is. Gebruikers die dit recept lekker vonden, hielden ook van Lemon Meringue Desserts, Festive Meringue Desserts en Strawberry Cupcakes met Strawberry Swiss Meringue Buttercream.

Butterscotch-rijstpudding

Het recept Butterscotch Rijstpudding maak je in ongeveer 1 uur en 35 minuten. Voor 39 cent per portie dekt dit recept 5% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Eén portie bevat 218 calorieën, 5 g eiwit en 7 g vet. Dit recept is voor 8 personen. Niet veel mensen hebben dit recept gemaakt, en ik zou zeggen dat het een schot in de roos was. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Een mengsel van zout, boter, eieren en een handvol andere ingrediënten is voldoende om dit recept zo smaakvol te maken. Het werkt goed als goedkoop dessert. Het is een goede optie als je een glutenvrij en lacto-ovo-vegetarisch dieet volgt. Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 17%, wat nogal slecht is. Soortgelijke recepten zijn verbrande butterscotch-rijstpudding, romige rijstpudding met butterscotchsaus – het huwelijk uit twee perfecte desserts, en butterscotch-pudding.

Aardbeien-Margaritasaus

Aardbei-Margaritasaus is een drank voor 4 personen. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 1 g eiwit , 0 g vet en in totaal 50 calorieën . Voor 97 cent per portie dekt dit recept 4% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Niet veel mensen hebben dit recept gemaakt, en 8 zouden zeggen dat het een schot in de roos was. Het is een goede optie als je een glutenvrij, zuivelvrij en lacto-ovo-vegetarisch dieet volgt. Ga naar de winkel en haal honing, limoensap, aardbeien en nog een paar andere dingen om het vandaag te maken. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Je kunt er op elk moment van genieten, maar het is vooral lekker voor Moederdag . Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 10 minuten . Met een lepelscore van 53% is dit gerecht goed. Soortgelijke recepten zijn Aardbeien-Margarita-saus , Aardbeien-Margarita-dessertsaus en Aardbeien-Margarita .

Lemon Meringue Desserts

Lemon Meringue Desserts is een bijgerecht dat 4 personen serveert. Voor 50 Cent per portie dit recept dekking 3% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Naar je figuur kijken? Dit glutenvrije en lacto ovo vegetarische recept heeft 199 calorieën, 3G eiwit, en 4g vet per portie. Ga naar de winkel en haal boter, citroenschil, eiwitten en een paar andere dingen op om het vandaag te maken. Van de bereiding tot het bord, dit recept neemt rond 30 minuten. 1 persoon was blij dat ze dit recept geprobeerd. Het wordt u aangeboden door Taste Of Home. Alles bij elkaar genomen, besloten we dit recept verdient een spoonacular score van 10%. Deze score is nogal slecht. Proberen Feestelijke Meringue Desserts, Aardbeien Meringue Desserts, en Citroen Meringue taart, familie verhalen en meringue Tutorial voor vergelijkbare recepten.

Video's voor het maken van verschillende lunchgerechten in Desserts-stijl
Vegetarische maaltijden uit één potOntvang de recepten! - Shop hier de collectie smakelijke keukengerei: ...
GEMAKKELIJKE MAALTIJDEN VOOR GEWICHTSVERLIES // ZETMEELOPLOSSING MAALTIJDPLANSluit je aan bij Mijn Maaltijdabonnement Het maandmenu! $ 29 per maand. Nieuw 28 dagen maaltijdplan...
GEZONDE VEGAN LUNCHES VAN MAANDAG TOT VRIJDAG (+ PDF-gids)Maak je lunch spannend met deze gezonde vegan lunches van maandag t/m vrijdag. Makkelijk, lekker, budgetvriendelijk en gebruiksvriendelijk...
6 heerlijke feesthapjesHaal de recepten hier: Bekijk ons op Facebook!
wat ik eet in een week! - (gemakkelijk + veganistisch + realistisch!)NIEUW KOOKBOEK: Hallo vrienden! Welkom bij weer een video van wat ik eet in een week! Dit is een erg ...
Maak een broodje gegrilde kip voor de lunchSteun mijn werk op Patreon: ▻ Receptlink: ...
Epicurean | Kroon Sydney | Alles wat je kunt eten lunchbuffet met zeevruchten |悉尼皇冠酒店 | Er zijn geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoenNog maar een paar dagen geleden bezochten we Crown Sydney om daar een geweldig lunchbuffet te nuttigen in een van de restaurants, Epicurean.
GEZONDE VEGAN LUNCHES VAN MAANDAG TOT VRIJDAG (+ PDF-gids)Maak je lunch spannend met deze gezonde vegan lunches van maandag t/m vrijdag. Makkelijk, lekker, budgetvriendelijk en gebruiksvriendelijk...
25 KipreceptenReserveer de One Top: Op zoek naar een specifiek recept? Hier is de lijst in volgorde: 00:10 Romige kip ...
Snelle en gemakkelijke feesthapjes (allemaal met vier ingrediënten of minder!). Bonus: veel ervan zijn koolhydraatarm!Snelle en gemakkelijke feesthapjes (allemaal met vier ingrediënten of minder!). Bonus: velen zijn koolhydraatarm en hebben weinig schuldgevoelens! Dit heerlijke feest...
Tips en trucs voor het maken van Desserts voor de lunch
Aanvullende menu-ideeën gerelateerd aan lunch Desserts