ThuisHoofdgerechtenVegetarisch

Heerlijke en voedzame vegetarische lunchmaaltijdideeën

Het eten van een gezonde en heerlijke lunch is essentieel om de hele dag energiek en productief te blijven. Maar het bedenken van vegetarische lunchmaaltijdideeën kan een uitdaging zijn, vooral als je je aan een vegetarisch dieet probeert te houden. Als je op zoek bent naar creatieve en voedzame vegetarische lunchmaaltijdideeën, zoek dan niet verder! Van stevige Buddha bowls tot eiwitrijke quinoasalades, deze vegetarische lunchmaaltijdideeën zullen uw middagmaaltijd zeker voedzaam en heerlijk maken. Met een combinatie van smaken, kleuren en texturen zorgen deze maaltijden ervoor dat u de rest van de dag tevreden en energiek blijft.

Voedzame vegetarische lunchmaaltijdideeën

Een van de meest populaire ideeën voor een vegetarische lunchmaaltijd is een Boeddha-kom. Dit gerecht wordt meestal gemaakt met geroosterde groenten, granen en groenten zoals boerenkool of spinazie. Om het extra eiwitrijk te maken, voeg je wat bonen of kikkererwten toe! Andere voedzame en heerlijke vegetarische lunchmaaltijdideeën zijn onder meer quinoasalades, vegetarische wraps en vegetarische burgers. Quinoasalades zijn geweldig omdat ze boordevol eiwitten en vezels zitten. Veggiewraps zijn ook eenvoudig in elkaar te zetten en kunnen worden gevuld met alles van gegrilde groenten tot hummus.

En tot slot kun je vegetarische burgers van tevoren maken en er de hele week van genieten. Het enige wat je nodig hebt zijn je favoriete soort bonen, groenten, kruiden, specerijen, broodkruimels - en je bent klaar om te gaan!

Voordelen van het eten van vegetarische lunchmaaltijden

Het eten van een vegetarische maaltijd als lunch heeft tal van voordelen. Eerst en vooral is het een uitstekende manier om aan je dagelijkse vezelinname te komen. Vezels zijn essentieel voor een gezonde spijsvertering en zorgen ervoor dat je langer een vol gevoel hebt. Bovendien kan het eten van vegetarische maaltijden het risico op chronische ziekten zoals hartaandoeningen en diabetes verlagen. Plantaardige diëten zitten boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten die je immuunsysteem kunnen helpen versterken en je gezond kunnen houden.

Het eten van vegetarische maaltijden helpt ook uw ecologische voetafdruk te verkleinen door de hoeveelheid broeikasgasemissies die gepaard gaat met de veehouderij te verminderen. Bovendien kan het eten van plantaardige maaltijden je op de lange termijn geld besparen, omdat groenten doorgaans goedkoper zijn dan dierlijke producten.

Vegetarisch Ideeën voor de lunch
Snelle mediterrane pasta

Snelle mediterrane pasta heeft van begin tot eind ongeveer 45 minuten nodig. Dit recept serveert 6 personen. Een portie van dit gerecht bevat ongeveer 6 gram eiwit , 3 gram vet en in totaal 180 calorieën . Voor 16 cent per portie dekt dit recept 6% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept is geliefd bij 14 foodies en koks. Als je oregano, basilicum, spaghetti en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Het werkt goed als een goedkoop hor d'oeuvre. Het is een goede optie als je een zuivelvrij, lacto-ovo-vegetarisch en veganistisch dieet volgt. Over het geheel genomen verdient dit recept een solide lepelscore van 72% . Gebruikers die dit recept lekker vonden, genoten ook van Snelle Mediterrane Pizza , Mediterraan Olijven Snel Brood en Een snel voorgerecht: Mediterrane Gevulde Champignons .

Watermeloen Salsa

Watermeloensalsa duurt van begin tot eind ongeveer 25 minuten . Voor 13 cent per portie dekt dit recept 2% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Op je figuur letten? Dit glutenvrije, zuivelvrije, lacto ovo-vegetarische en veganistische recept bevat 21 calorieën , 1 g eiwit en 1 g vet per portie. Dit recept is voor 34 personen. 1 persoon heeft dit recept gemaakt en zou het zo nog een keer maken. Dit recept is typisch voor de Mexicaanse keuken. Het werkt goed als hor d'oeuvre. Als je ui, rijstazijn, koriander en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. De zomer wordt nog specialer met dit recept. Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 27% , wat niet zo geweldig is. Als je dit recept lekker vindt, vind je misschien ook recepten zoals Watermeloen Salsa , Watermeloen Salsa en Watermeloen Salsa lekker.

Watermeloen Salsa

Als je meer glutenvrije, zuivelvrije en lacto-ovo-vegetarische recepten aan je repertoire wilt toevoegen, is Watermelon Salsa misschien een recept dat je zou moeten proberen. Dit hor d'oeuvre bevat 22 calorieën , 0 g eiwit en 0 g vet per portie. Dit recept is voor 12 personen. Voor 16 cent per portie dekt dit recept 1% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Ga naar de winkel en koop paprika, basilicum, honing en nog een paar andere dingen om het vandaag te maken. Het is een goedkoop recept voor fans van Mexicaans eten. 1 persoon heeft dit recept geprobeerd en vond het leuk. Het zal een hit zijn op uw zomerevenement . Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 20 minuten . Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 24% verdient . Deze score is niet zo uitstekend. Gebruikers die dit recept lekker vonden, waren ook dol op Watermeloen Salsa , Watermeloen Salsa en Watermeloen Salsa .

Watermeloen Salsa

Het recept Watermeloensalsa maak je in ongeveer 25 minuten . Dit recept maakt 16 porties met elk 27 calorieën , 1 g eiwit en 0 g vet . Voor 29 cent per portie dekt dit recept 2% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Slechts een paar mensen vonden dit Mexicaanse gerecht erg lekker. De zomer wordt nog specialer met dit recept. 1 persoon heeft dit recept gemaakt en zou het nog een keer maken. Het is een goede optie als je een glutenvrij, zuivelvrij, lacto ovo-vegetarisch en veganistisch dieet volgt. Dit recept van Taste of Home vereist zout, koriander, limoensap en watermeloen. Het werkt goed als hor d'oeuvre. Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 22% , wat niet zo geweldig is. Als je dit recept lekker vindt, hou je misschien ook van recepten zoals Watermeloen Salsa , Watermeloen Salsa en Watermeloen Salsa .

Watermeloen Salsa

Watermeloen Salsan is een glutenvrij, zuivelvrij, lacto ovo-vegetarisch en veganistisch recept met 12 porties. Voor 36 cent per portie dekt dit recept 4% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Eén portie bevat 154 calorieën , 2 gram eiwit en 6 gram vet . Een mengsel van ananas, sinaasappelsap, pepersaus en een handvol andere ingrediënten is voldoende om dit recept zo heerlijk te maken. 1 persoon was onder de indruk van dit recept. Het werkt goed als een Mexicaans hor d'oeuvre. Je kunt er op elk moment van genieten, maar het is vooral goed voor de zomer . Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 15 minuten . Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 23% verdient . Deze score is niet zo geweldig. Watermeloensalsa , Watermeloensalsa en Watermeloensalsa lijken erg op dit recept.

Watermeloen Salsa

Vergeet uit eten te gaan of afhaalmaaltijden te bestellen elke keer dat u zin heeft in Mexicaans eten. Probeer thuis watermeloensalsan te maken. Dit recept serveert 14 personen en kost 33 cent per portie. Dit hor d'oeuvre bevat 153 calorieën , 3 gram eiwit en 6 gram vet per portie. 12 mensen hebben dit recept gemaakt en zouden het nog een keer maken. Een mengsel van zout, tortillachips, koriander en een handvol andere ingrediënten is voldoende om dit recept zo heerlijk te maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 25 minuten . Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Het zal een hit zijn op uw zomerevenement . Het is een goede optie als je een glutenvrij, zuivelvrij, lacto ovo-vegetarisch en veganistisch dieet volgt. Over het geheel genomen verdient dit recept een nogal slechte lepelscore van 24% . Als je dit recept lekker vindt, vind je misschien ook recepten zoals Watermeloen Salsa , Watermeloen Salsa en Watermeloen Salsa lekker.

Roze limonade

Pink Lemonade is misschien een goed recept om je drankreceptendoos uit te breiden. Eén portie bevat 173 calorieën , 0 gram eiwit en 0 gram vet . Dit recept is voor 3 personen. Voor 74 cent per portie dekt dit recept 3% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. 1 persoon was blij dat ze dit recept probeerden. Ga naar de winkel en koop superfijne suiker, ijs, citroensap en nog een paar andere dingen om het vandaag nog te maken. Het wordt u aangeboden door Foodnetwork. Het is een goede optie als je een glutenvrij, zuivelvrij, lacto ovo-vegetarisch en veganistisch dieet volgt. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 10 minuten . Over het geheel genomen verdient dit recept een niet zo geweldige lepelscore van 17% . Als je dit recept lekker vindt, vind je misschien ook recepten leuk zoals Limonade, Roze Limonade, Limeade , Roze Limonade en Roze Limonade .

Ananas-yoghurtdip

Ananas Yoghurt Dip is een glutenvrij en lacto-ovo-vegetarisch hor d'oeuvre. Dit recept serveert 24 personen en kost 29 cent per portie. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 1 gram eiwit , 1 gram vet en in totaal 44 calorieën . Een mengsel van ananas, yoghurt, splenda® caloriearme zoetstof en een handvol andere ingrediënten is alles wat nodig is om dit recept zo lekker te maken. Dit recept van Allrecipes heeft 1 fan. Je kunt er op elk moment van genieten, maar het is vooral goed voor de Super Bowl . Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 1 uur en 5 minuten . Met een lepelscore van 12% is dit gerecht nogal slecht. Soortgelijke recepten zijn Ananas Yoghurt Parfaits , Ananas Kokos Yoghurt Pops en Ananas Omgekeerde Yoghurt Cake .

Pittige watermeloensalsa

Pittige Watermeloen Salsan is een Mexicaans hor d'oeuvre. Voor 21 cent per portie dekt dit recept 2% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept serveert 15 personen. Eén portie bevat 30 calorieën , 0 g eiwit en 0 g vet . 1 persoon was blij dat ze dit recept probeerden. Het zal een hit zijn op uw zomerevenement . Voor dit recept van Taste of Home zijn paprika, jalapeno-pepers, komkommer en basilicum nodig. Het is een goede optie als je een glutenvrij, zuivelvrij en lacto-ovo-vegetarisch dieet volgt. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 25 minuten . Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 26% verdient . Deze score is nogal slecht. Soortgelijke recepten zijn onder meer Pittige Watermeloen Salsa , Watermeloen Salsa en Watermeloen Salsa .

Paleo-tortilla's

Als je ongeveer 20 minuten de tijd hebt om in de keuken door te brengen, zijn Paleo Tortillas misschien een geweldig glutenvrij, zuivelvrij, paleolithisch en lacto-ovo-vegetarisch recept om te proberen. Dit recept serveert 6 personen en kost 42 cent per portie. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 7 gram eiwit , 8 gram vet en in totaal 112 calorieën . Niet veel mensen hielden echt van dit bijgerecht. 1 persoon was onder de indruk van dit recept. Als je amandelmeel, zout, honing en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Met een lepelscore van 16% is dit gerecht niet zo voortreffelijk. Soortgelijke recepten zijn onder meer Simple Paleo Tortillas , Simple Paleo Tortillas en Simple Paleo Tortillas .

Video's voor het maken van verschillende lunchgerechten in Vegetarisch-stijl
Vegetarische maaltijden uit één potOntvang de recepten! - Shop hier de collectie smakelijke keukengerei: ...
Gordon Ramsay's ultieme vegetarische lunchVegetarisch eten is in opkomst, en hier is een briljant recept om de absoluut maximale smaak uit je groenten te halen. Kruid ...
GEZONDE VEGAN LUNCHES VAN MAANDAG TOT VRIJDAG (+ PDF-gids)Maak je lunch spannend met deze gezonde vegan lunches van maandag t/m vrijdag. Makkelijk, lekker, budgetvriendelijk en gebruiksvriendelijk...
wat ik eet in een week! - (gemakkelijk + veganistisch + realistisch!)NIEUW KOOKBOEK: Hallo vrienden! Welkom bij weer een video van wat ik eet in een week! Dit is een erg ...
Tips en trucs voor het maken van Vegetarisch voor de lunch
Aanvullende menu-ideeën gerelateerd aan lunch Vegetarisch