ThuisDessertsFruit

Desserts op basis van fruit voor elke lunch

Bent u op zoek naar een lichte maar heerlijke manier om uw lunchmaaltijd af te sluiten? Zoek niet verder dan desserts op basis van vers fruit! Fruit zorgt voor een natuurlijke zoetheid die perfect is voor het creëren van een heldere en evenwichtige afdronk van elke maaltijd. Bovendien zitten desserts op fruitbasis boordevol essentiële vitamines en mineralen die je lichaam een boost geven. Van eenvoudig te maken compotes tot complexe taarten, er is een dessert op basis van fruit dat elke zoetekauw zeker zal bevredigen. Door een heerlijk fruitdessert aan uw lunchmenu toe te voegen, kunt u uw middagmaaltijd op een gezonde en smaakvolle manier afsluiten.

Tips voor het maken van fruitdesserts

Het maken van desserts op basis van fruit is eenvoudig als je weet waar je op moet letten. Wanneer u fruit plukt, kies dan producten die er levendig en vol kleur uitzien. Als u bevroren fruit gebruikt, zorg er dan voor dat de verpakking niet beschadigd of verlopen is. Probeer bovendien een verscheidenheid aan smaken aan uw dessert toe te voegen voor een complexer smaakprofiel. Je kunt bijvoorbeeld zoete appels combineren met scherpe veenbessen of sappige peren met pittige sinaasappels. Bovendien kan het toevoegen van kruiden zoals kaneel of nootmuskaat de natuurlijke zoetheid van het fruit echt naar voren brengen.

Breng ten slotte uw dessert in evenwicht met iets romigs, zoals Griekse yoghurt of kokosslagroom. Als u dit doet, krijgt uw gerecht een extra laag textuur en smaak die elke zoetekauw zeker zal bevredigen!

Voordelen van het gebruik van vers versus bevroren fruit

Als het gaat om het maken van desserts op fruitbasis, is het gebruik van vers fruit de belangrijkste factor. Hoewel bevroren fruit een snelle en gemakkelijke optie kan zijn, hebben ze niet dezelfde smaak en textuur als vers fruit. Vers fruit zorgt voor een levendige kleur en een natuurlijke zoetheid waar bevroren fruit eenvoudigweg niet aan kan tippen. Bovendien bevat vers fruit meer essentiële vitamines en mineralen dan zijn bevroren tegenhanger.

Door vers fruit in uw desserts te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat u de volledige voedingsvoordelen van de producten krijgt. Van sappige bessen tot pittige citrusvruchten, er is geen tekort aan heerlijke smaken om uit te kiezen bij het maken van een dessert op basis van fruit voor de lunch.

Fruit Ideeën voor de lunch
Engelenvoer kleinigheidje

Angel Food Trifle is misschien wel het Europese recept waar u naar op zoek bent. Eén portie bevat 208 calorieën , 7 gram eiwit en 9 gram vet . Dit recept serveert 8 personen en kost $ 1,3 per portie. 5 mensen waren blij dat ze dit recept probeerden. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 20 minuten . Als je slagroom, walnoten, ananasstukjes en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Over het geheel genomen verdient dit recept een goede lepelscore van 48% . Angel Food Trifle , Strawberry Angel-Food Trifle en Fruity Angel Food Trifle lijken erg op dit recept.

Fruitsalsa met kaneeltortillachips

Fruitsalsa met kaneeltortillachips is een zuivelvrij, lacto ovo-vegetarisch en veganistisch recept met 24 porties. Voor 69 cent per portie dekt dit recept 7% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit hor d'oeuvre bevat 263 calorieën , 3 gram eiwit en 17 gram vet per portie. Als je appels, kiwi's, olie en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. 1 persoon vond dit recept heerlijk en bevredigend. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 25 minuten . Niet veel mensen hielden echt van dit Amerikaanse gerecht. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Met een lepelscore van 26% is dit gerecht nogal slecht. Soortgelijke recepten zijn Aardbei-Avocado Salsa met Kaneeltortillachips , Aardbei-Mango Salsa met Kaneel-Suiker Tortillachips en Fruitsalsa met Kaneelchips .

Kerst Fruitcake

Christmas Fruitcake is een dessert voor 4 personen. Let je op je figuur? Dit lacto ovo-vegetarische recept bevat 584 calorieën , 5 g eiwit en 29 g vet per portie. Voor $ 1,93 per portie dekt dit recept 11% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 1 uur . Voor dit recept van Allrecipes zijn veenbessen, krenten, boter en gekonfijte citroen nodig. Dit recept is geliefd bij 27 foodies en koks. Het is perfect voor Kerstmis . Over het geheel genomen verdient dit recept een niet zo uitstekende lepelscore van 32% . Soortgelijke recepten zijn Kerstfruitcake , Rijke Kerstfruitcake en Kerstgedroogde Fruitcake .

Macadamia noten minibroden

Je kunt nooit teveel hor d'oeuvre-recepten hebben, dus probeer Macadamia Nut Mini Loaves eens. Dit recept bevat 30 personen. Eén portie bevat 162 calorieën , 2 g eiwit en 8 g vet . Voor 26 cent per portie dekt dit recept 3% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. 1 persoon heeft dit recept geprobeerd en vond het leuk. Voor dit recept van Taste of Home zijn bakpoeder, macadamianoten, bloem en vanille-extract nodig. Het is een goede optie als je een lacto-ovo-vegetarisch dieet volgt. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 1 uur . Met een lepelscore van 12% is dit gerecht nogal slecht. Soortgelijke recepten zijn onder meer minibroden met fruit en noten , minibroden met bosbessen en noten en minibroden met cranberry en noten met lijnzaad .

Angel Food Cake met tropische fruitcompote

Als je ongeveer 2 uur en 35 minuten de tijd hebt om in de keuken door te brengen, is Angel Food Cake met tropische fruitcompote wellicht een spectaculair zuivelvrij recept om te proberen. Dit recept serveert 8 personen. Dit dessert bevat 277 calorieën , 9 g eiwit en 1 g vet per portie. Voor $ 1,53 per portie dekt dit recept 12% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept van Foodnetwork heeft 9 fans. Als je suiker, suiker, druiven en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Je kunt er op elk moment van genieten, maar het is vooral lekker voor Moederdag . Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 62% verdient . Deze score is behoorlijk goed. Soortgelijke recepten zijn Orange Angel Food Cake met karamelsaus en tropisch fruitcompote , Angel Food Cake met herfstfruitcompote en Angel Food Cake met driebessencompote .

Stralende fruitsalade

Als je meer glutenvrije, zuivelvrije, paleolithische en lacto ovo-vegetarische recepten aan je verzameling wilt toevoegen, is Radiance Fruit Salad misschien een recept dat je zou moeten proberen. Voor $ 1,54 per portie dekt dit recept 11% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Eén portie bevat 114 calorieën , 2 gram eiwit en 1 gram vet . Dit recept is voor 6 personen. Als je aardbeien, kiwi's, limoensap en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Foodnetwork. 9 mensen hebben dit recept geprobeerd en vonden het leuk. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 20 minuten . Slechts een paar mensen hielden echt van dit hor d'oeuvre. Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 83% , wat geweldig is. Vergelijkbare recepten zijn Fruitsalade met romige geglazuurde dressing {Mijn favoriete fruitsalade} , Spinaziesteenfruitsalade: het beste fruitdiner van de zomer , en fruitsalade, hoe je fruitsalade maakt | fruit s .

Snel citroenbrood

Speedy Citroenbrood heeft van begin tot eind ongeveer 1 uur en 10 minuten nodig. Dit recept is voor 16 personen. Voor 12 cent per portie dekt dit recept 3% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Op je figuur letten? Dit lacto ovo-vegetarische recept bevat 121 calorieën , 2 g eiwit en 2 g vet per portie. Slechts een paar mensen vonden dit brood echt lekker. 1 persoon vond dit recept heerlijk en bevredigend. Als je melk, limonadeconcentraat, suiker en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Met een lepelscore van 12% is dit gerecht niet zo bijzonder. Als je dit recept lekker vindt, vind je misschien ook recepten leuk zoals Snelle kip met citroenpeper , Brood bakken: snelle honingbroodjes en Mager Minny-citroen-maanzaadbrood (fruitlusbrood) .

Pruimentaartjes met juwelen

Je kunt nooit genoeg hor d'oeuvre-recepten hebben, dus probeer Jeweled Plum Tartlets eens. Dit recept is voor 2 personen. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 8 gram eiwit , 33 gram vet en in totaal 578 calorieën . Voor 96 cent per portie dekt dit recept 11% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. 1 persoon heeft dit recept gemaakt en zou het nog een keer maken. Dit recept van Taste of Home vereist bruine suiker, pruimen, suiker en zout. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 50 minuten . Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 27% , wat nogal slecht is. Jeweled Couscous , Jeweled Fruitcake en Jeweled Fruitcake lijken erg op dit recept.

Bevroren Meringuetaart

Je kunt nooit genoeg dessertrecepten hebben, dus probeer Frozen Meringue Cake eens. Op je figuur letten? Dit glutenvrije en lacto ovo-vegetarische recept bevat 355 calorieën , 4 g eiwit en 22 g vet per portie. Dit recept is voor 8 personen. Voor $ 1,4 per portie dekt dit recept 6% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept van Foodnetwork heeft 53 fans. Een mengsel van vanille-extract, zware slagroom, zeezout en een handvol andere ingrediënten is voldoende om dit recept zo smaakvol te maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 8 uur . Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 30% verdient . Deze score is nogal slecht. Soortgelijke recepten zijn Frozen Meringue Cake , Frozen Passion Fruit Meringue Cake en Frozen Lemon Meringue Pie .

Geglazuurde suikerbroodsalade met ananas en kreeft, gegarneerd met geroosterde kokosnoot en gegrilde garnalen in Cubaanse stijl citrus

Geglazuurde suikerbroodsalade met ananas en kreeft, gegarneerd met geroosterde kokosnoot en gegrilde garnalen in Cubaanse stijl, zou precies het glutenvrije en pescatarische recept kunnen zijn waar u naar op zoek was. Dit hoofdgerecht bevat 971 calorieën , 16 g eiwit en 48 g vet per portie. Voor $ 11,06 per portie dekt dit recept 31% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept is voor 4 personen. 1 persoon heeft dit recept gemaakt en zou het zo nog een keer maken. Als je waterkastanjes, Australische kreeftenstaarten, mango en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het zal een hit zijn tijdens je The Fourth Of July- evenement. Het wordt u aangeboden door Foodnetwork. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 2 uur en 10 minuten . Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 48% , wat solide is. Probeer te grillen: met rum geglazuurde ananas met geroosterd kokosnoot- en vanille-ijs , garnalengebakken rijst met ananas en geroosterde kokosnoot , en knapperige, in de pan geschroeide Florida-snapper met passievruchtroom en salade van Florida-citrus en geschaafde venkel, gegarneerd met gebakken Florida Gulf-garnalen en pittig Groene mangojam voor soortgelijke recepten.

Video's voor het maken van verschillende lunchgerechten in Fruit-stijl
Gemakkelijke en indrukwekkende kipdiners die iedereen kan maken • LekkerWil je je kookkunsten opfrissen? We zijn hier om te helpen! Iedereen kan deze eenvoudige en indrukwekkende kipdiners maken.
Onmisbare veganistische lunchideeën » voor werk of school 🍱Heb jij een PUL-recept geprobeerd? Laat een recensie achter: ‍ Download het PUL E-kookboek: ...
KURKUMA KIP EN RIJST BOOIT | eenvoudig en gezond dinerreceptEen kip- en rijstschotel met een gezonde kurkuma-twist! Het is precies wat je nodig hebt voor een alles-in-één, eenvoudig diner met heel veel...
5 minuten durende veganistische lunchideeën (ik heb ze getimed!)Download de gratis printbare PDF met de recepten: Vind mij op Instagram voor kooktips + dagelijkse...
Maak een broodje gegrilde kip voor de lunchSteun mijn werk op Patreon: ▻ Receptlink: ...
6 Kersthapjes en zoete lekkernijen voor je volgende feestje! (Semi-huisgemaakt)Wil je nog meer vakantiehapjes? Bekijk deze video: Humble Roots Pimento Cheeses: ...
GEMAKKELIJKE Maaltijden voor maximaal gewichtsverlies // Veganistisch, plantaardig ✨ ZetmeeloplossingVandaag deel ik een GEMAKKELIJKE veganistische, plantaardige maaltijd die in één pot/pan kan worden gemaakt, gemakkelijk schoon te maken is en uitstekend geschikt is voor ...
4 Gemakkelijke NO BAKE Dessertbekerrecepten. Geen eieren, geen gelatine, geen alcohol!Supereenvoudige en heerlijke recepten voor dessertbekers die iedereen kan maken! Geen bakken, geen eieren, geen gelatine en geen alcohol! Perfecte ideeën...
Eenvoudig recept voor kip- en champignonschotel - Natasha's KitchenDeze romige kipschotel met champignons (ook wel “Chicken Gloria” genoemd) zal je overtuigen. Deze kipschotel is de PERFECTE...
Snelle en eenvoudige Koreaanse eierrijst oftewel Gyeran BapGyeran Bap – Koreaanse eierrijst. Simpele gestoomde witte kortkorrelige rijst met een gebakken ei erover, gekruid met sojasaus, groene ...
Tips en trucs voor het maken van Fruit voor de lunch
Aanvullende menu-ideeën gerelateerd aan lunch Fruit